Sponsoren

 

Voor het financieren van onze activiteiten is De Voedselbank voor een groot deel afhankelijk van giften van particulieren, bedrijven, instanties en serviceclubs. Zij doen deze giften omdat ze achter de doelstellingen van de Voedselbank staan. Als dank voor hun hulp vermelden wij, indien mogelijk en gewenst, het logo van onze sponsoren op de site.

Wilt u ook maatschappelijk betrokken ondernemen? Of wilt u als particulier donateur worden of een gift doen? Daar zijn wij heel blij mee! We zijn door de Belastingdienst erkend als ANBI, zodat uw gift (onder voorwaarden)aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting.

Uiteraard doen wij ook ons best om de kosten laag te houd en. We werken uitsluitend met onbetaalde vrijwilligers en we betalen niet voor voedsel. Ook onze bestuurders worden niet betaald. Uw geld wordt dus altijd goed besteed!

 

Voedselbank Doetinchem ontvangt voor kinderen giftcards

 

Op 28 april 2017 heeft de Voedselbank Doetinchem 100 giftcards gekregen voor alle kinderen van gezinnen die bij de Voedselbank zijn ingeschreven. Deze actie was georganiseerd door Ingrid en Jack Evers van Body Center Inja. De giftcard heeft een waarde van €15,00 en kan worden besteed bij de Intertoys winkel op de Hubernoodstraat. Een fantastisch initiatief voor deze kinderen die het om meerdere redenen toch al vaak moeilijk hebben. Dankzij de inzet van vele mensen en organisaties die deze actie hebben ondersteund.

 

Dit waren achtereenvolgens: Florentina Body & Mind, Schoonheidssalon Rustik, Puur Jij! Therapie & Coaching, Body Center Inja, Kapsalon Ben Hallers, Schoonheidspraktijk 4Faces, Stina Duistermaat, Suus Mulder, Kapsalon Mea Vota, Garage Fredriks, Happy Lovely You, Gaabs, Etos Kroon, Intertoys Dçhem/Dr. Huber Noodstraat en Ans van Ooij/ maker geluk engeltjes.

 

Word Bedrijfspartner
Behalve financieel kan uw organisatie de Voedselbank ook op andere manieren steunen. U kunt ons bijvoorbeeld helpen met het leveren van voedsel dat u commercieel niet meer kunt verkopen, maar dat nog wel prima van kwaliteit is. Ook kunt u ons bijvoorbeeld helpen met het leveren van de noodzakelijk diensten of hulpmiddelen zoals kantoormaterialen, vorkheftrucks e.d.

Klik  HIER voor een overzicht van onze sponsoren.

Bankrek: Rabobank NL54RABO0110436008